Jan Dulles

Veronica Superguide logo
Jan Dulles

Jan Dulles openhartig over verlies dochtertje

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Zanger Jan Dulles sprak met Typhoon over het verlies van zijn dochtertje Donna. Hoewel het leven verder gaat, zitten Jan en zijn vriendin Caroline nog steeds met een “enorme bak verdriet”.

Rapper Typhoon sprak op Instagram met de 3J’s over hoe het met Jan Dulles gaat én hoe de band de coronacrisis doorkomt. Bijzonder, want na het overlijden van zijn jonge dochtertje zat Jan Dulles een tijdje in de luwte.

“Dat is heel moeilijk om uit te leggen in korte quotes. Het leven gaat gewoon verder, en een hele grote bak verdriet is de hele tijd heel dichtbij. Tussen alle verdrietige momenten door probeer je de boel toch weer een beetje op te pakken. We zien vrienden en familie, en we hebben ook weer leuke momenten, maar wat er gebeurd is gaan we nooit meer vergeten.”

Steun voor Jan

Typhoon betuigde zijn medeleven, en vroeg of de 3J’s op dit moment in de studio zaten. “Dit is de eerste keer dat ik weer wat van me laat horen. Ik heb nog niks op social media gezet omdat ik niet weet waar ik moet beginnen. Een kort bericht is te kort, en een lang bericht… daar heb ik de fut niet voor. Ik heb wel het idee dat heel veel mensen zich afvragen: Hoe zou het nou met hem gaan? Daarom dacht ik: dit interview gaat door, dan begin ik weer ergens aan. Bij deze: aan alle mensen: bedankt voor alle berichten.”

Dulles en zijn gezin werden overladen met steunbetuigingen na het vreselijke nieuws. Jan bedankte via Instagram al eerder zijn volgers voor alle lieve reacties.

Lees verder