Jan Dulles, eerbetoon Peter R. de Vries

Veronica Superguide logo
Jan Dulles, eerbetoon Peter R. de Vries

Jan Dulles ontroert met eerbetoon aan Peter R. de Vries

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Jan Dulles opende vanavond Humberto met A Whiter Shade of Pale, een van Peter R. de Vries' favoriete nummers. Daarmee was de toon gezet. Kijkers van de talkshow waren direct weer in tranen vanwege het overlijden van de misdaadverslaggever.

Op deze 21 juli nam Nederland massaal afscheid van de misdaadverslaggever die in het leven van vele mensen wat heeft betekend. 

6000 mensen in Carré

"Ten minste 6000 mensen namen de tijd en moeite om afscheid te nemen van onze collega. En binnen in Carré klonk zijn favoriete nummer", startte Humberto vanavond zijn talkshow in. Daarmee schakelde hij over naar Jan Dulles, die zich live in de studio waagde aan een eigen vertolking van A Whiter Shade of Pale.

Hoe dat klonk, hoor je hieronder.

Kippenvel tot je tenen

De 3JS-zanger bezorgde de kijkers kippenvel tot aan hun tenen. "Elke keer als je dit nummer hoort... kippenvel", klinkt het op Twitter. Ook andere mensen sluiten zich bij die mooie woorden aan. "Hoe houden die mensen aan tafel bij Humberto het droog bij deze beelden en het prachtige nummer door Jan Dulles? Ik slik even m'n tranen weg." Lees hier meer opmerkingen.

Eerbetoon op de radio

Na het indrukwekkende (en publiekelijke) afscheid van vandaag staan radiozenders morgen rond 11.00 uur ook in het teken van Peter R. de Vries. Op onder andere NPO Radio 1, NPO Radio 2, NPO 3FM, Slam!, 100% NL, Sky Radio, Radio 538, Radio Veronica, Radio 10 en Qmusic hoor je dan - tegelijkertijd met het besloten afscheid voor familie, vrienden en kennissen - ditzelfde nummer. Alleen dan in de originele versie van de Britse band Procol Harum.

Humberto Tan is iedere doordeweekse dag om 22.00 uur te zien op RTL4.

Lees verder