Jan Dulles

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jan Dulles

Lichtpuntje: Jan Dulles en Caroline verwachten kindje

|
|

Laatste update:

Jan Dulles en zijn vriendin Caroline verwachten een kindje. Jan deelt het nieuws in een emotionele post op Instagram. Jan Dulles noemt het “een lichtpuntje in het verdriet van de afgelopen maanden.”

Voor Jan en Caroline zorgt de aankondiging voor dubbele gevoelens. Ze zijn enorm blij, maar natuurlijk is er altijd het verdriet over hun dochtertje Donna. Donna overleed plotseling in december 2020. Caroline is in december van dit jaar uitgerekend. “Dat zal een emotionele decembermaand worden.”

Steun voor Jan en Caroline

Online is de steun voor Caroline en Jan enorm, zoals eerder het geval was bij het drama van vorig jaar. Zangeres Monique Smit reageert met: “Zo blij voor jullie!” en Jan en Caroline worden bedolven onder de hartjes.

2020 was een jaar van extremen voor Jan Dulles. In november was hij de onbetwiste winnaar van de megahit The Masked Singer, maar kort daarna werd zijn gezin getroffen door rampspoed.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Ondanks het verdriet probeerde Jan altijd open te zijn over de zware periode die in december aanbrak. De zanger zorgde voor kippenvel bij kijkers van het Concert van Hoop.

Lees verder