Jan Dulles

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jan Dulles

Jan Dulles emotioneel over opnames Onmogelijke Duetten

|
|

Laatste update:

Jan Dulles maakte in Onmogelijke Duetten een verpletterende indruk met zijn duet met Robert Long. Op Instagram vertelt de zanger meer over de emotionele opnames van Flink Zijn.

Dulles kende Robert Long natuurlijk wel, maar leerde zijn muziek pas écht waarderen nadat hij meedeed aan een Robet Long-tribute met het Metropole Orkest. “Toen wist ik het zeker: Robert Long is de meest ondergewaardeerde grootheid van het Nederlandse lied.”

Toen Dulles voor Onmogelijke Duetten gevraagd werd dacht hij in eerste instantie aan artiesten als Elvis Presley of Jim Morrison, totdat hij na ging denken over Nederlandse artiesten. Gelukkig maar, want kijkers waren enorm onder de indruk van Dulles’ versie van Flink Zijn.

Vreemde opnames van Onmogelijke Duetten

Volgens Dulles waren de opnames van Onmogelijke Duetten een beetje vreemd. “De opnames waren afgelopen februari en dit was de eerste keer dat ik weer aan een programma meedeed. Alle mensen van de productie hadden letterlijk de opdracht gekregen om niet met mij te praten over wat ons overkomen was. Gelukkig voelde het met Nick en Simon heel vertrouwd, omdat we de laatste maanden van hen heel veel steun gehad hebben.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

In de uitzending liet Jan Dulles weten dat hij “weer zin had om iets te doen.” “De opnames zijn al een tijdje geleden en het was inderdaad nog vrij vers, maar ik ben blij dat ik er ben.”

Na het verlies van hun dochter Donna is er ook weer een lichtpuntje voor Jan Dulles en zijn vriendin Caroline. Met gemengde gevoelens meldden ze eind mei dat ze in december een kindje verwachten. De uitzending van gisteren is voorlopig de laatste: als je hem terug wilt zien moet je snel zijn, zoals we hier uitleggen.

Lees verder