Jamie ‘Mulan’ Chung hint op vroegtijdig einde Once Upon a Time

Veronica Superguide logo
Jamie ‘Mulan’ Chung hint op vroegtijdig einde Once Upon a Time

Jamie ‘Mulan’ Chung hint op vroegtijdig einde Once Upon a Time

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het zijn zware tijden voor de fans van Once Upon a Time. Nadat een groot deel van de cast de hitserie al de rug toekeerde, hintte actrice Jamie Chung op een abrupt einde na het zevende seizoen.

Sprookje

De populaire fantasyserie Once Upon a Time verkeert de laatste weken in zwaar weer. Rebecca ‘Wicked Witch Zelena’ Mader, Ginnifer ‘Snow White’ Goodwin, Josh ‘Prince Charming’ Dallas, Jared ‘Henry’ Gilmore en Emilie ‘Belle’ de Ravin: de ene na de andere acteur verliet voortijdig het sprookje. Zelfs hoofdrolspeelster Jennifer Morrison, die Emma Swan speelde, liet weten dat zij er de brui aan gaf. Na deze massale uitloop is het niet moeilijk voor te stellen dat de makers met hun handen in het haar zitten. Actrice Jamie Chung, die in de serie de rol van Mulan speelt, onthulde in een interview dat er achter de schermen al gesproken wordt over het laatste seizoen.

Lange tijd

Tegen The Huffington Post vertelde zij: “Ik sprak laatst met een van de bedenkers van de serie. Ze zijn al zeven jaar bezig, dat is een lange tijd. Maar er komen een paar acteurs terug voor het ‘laatste laatste’ seizoen.” Chung kijkt even betrapt en zegt snel: “Ze noemen het het laatste seizoen, maar het gaat gewoon door.” Op de vraag of zij is ook te zien is in het ‘laatste, laatste’ seizoen, antwoordt zij: “Ik weet het niet, we zullen zien.”

Het is dus niet helemaal duidelijk wat Chung bedoelt met het ‘laatste, laatste seizoen’. Maar met de massale leegloop van de hoofdrolspelers, is het best mogelijk dat het zevende seizoen van Once Upon a Time helaas ook zomaar het laatste kan zijn...

Lees verder