Jamie Dornan vertelde een ontzettend gênant (en hilarisch!) verhaal bij Graham Norton

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jamie Dornan vertelde een ontzettend gênant (en hilarisch!) verhaal bij Graham Norton

Jamie Dornan vertelde een ontzettend gênant (en hilarisch!) verhaal bij Graham Norton

|
|

Laatste update:

Fifty Shades of Grey-hunk Jamie Dornan was niet altijd een vrouwenmagneet, blijkt uit een hilarisch verhaal wat hij bij The Graham Norton Show vertelde. De Noord-Ierse acteur nam onlangs plaats op de beroemde rode sofa om zijn film Fifty Shades Freed te promoten. Gelukkig nam Jamie ook de tijd om een ongemakkelijke herinnering met het publiek te delen. En dat verhaal was hi-la-risch!

Sekssymbool

Graham Norton had weer een heerlijke line-up gefixt. Naast de Fifty Shades-acteur zat namelijk niemand minder dan Helen Mirren en Liam Neeson. "Drie sekssymbolen op de bank vanavond!", jubelde de presentator, waarna hij de acteur een soepel voorzetje gaf: "Gek genoeg bereikte Jamie pas vrij laat een sekssymbool-status." Jamie voelde de bui al hangen en vroeg zich nog één keer hardop af of hij dit verhaal wel moest vertellen. Geen ontkomen aan, Jamie!

De acteur begint met de vermelding dat hij nog al een laatbloeier was, met op zijn vijftiende nog geen haartje op zijn lichaam te bekennen. Omdat tiener-testosteron niet bedwongen kan worden, besloot Jamie toentertijd een pruik op zijn edele delen te lijmen om indruk te maken op een meisje. Fantastisch plan, Jamie! Bekijk de video hieronder!

What are those?!

Jamie zat vol verhalen en gooide er nog een aantal op tafel. Eentje om fans van de Fifty Shades héél even van de roze wolk te trekken, is er eentje over de sexy 007-scène waarbij Christian Grey de zee uit komt. Die scène was namelijk een stúk minder sexy geweest als Jamie's voeten in beeld zouden zijn. Check de video hieronder voor het hele verhaal. 

Fifty Shades Freed verschijnt op Valentijnsdag, 14 februari 2018, in de bioscoop.

Lees verder