James Franco

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
James Franco
Hollywood

James Franco speelt Fidel Castro in film over zijn dochter

|
|

Laatste update:

De makers van de film Alina of Cuba hebben de 44-jarige James Franco gecast voor de rol als de Cubaanse oud-president Fidel Castro, meldt Deadline. De film gaat over het leven van de enige dochter van 'El Comandante', Alina Fernández. Zij werd geboren uit een buitenechtelijke relatie. In 1993 vluchtte Alina uit Cuba.

Vlucht geslaagd

Alina kwam er op 10-jarige leeftijd pas achter dat ze de dochter van Fidel Castro was. Ze was fel tegen het beleid van haar vader en werd meerdere keren gearresteerd omdat ze wilde vertrekken. Uiteindelijk vluchtte ze met succes naar Spanje, maar tegenwoordig woont ze in Miami.

Ana Villafañe neemt de rol van Alina op zich en Mía Maestro speelt de rol van Natalia Revuelta, met wie de Cubaanse leider een affaire had. De regie is in handen van Miguel Bardem. De opnames van Alina of Cuba gaan deze maand van start in Colombia, onder meer in Bogota en Cartagena.

Terug van weggeweest

Eerder werd de Oscar-winnende acteur door vijf vrouwen beschuldigd van seksueel wangedrag, waarna hij een tijd afwezig was in Hollywood. James heeft het acteren inmiddels weer opgepakt. Hij heeft ook een van de hoofdrollen te pakken gekregen in de film Me, You. Dit zijn de beste rollen van James Franco (en zijn slechtste).

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder