James Corden, Pierce Brosnan, rel

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
James Corden, Pierce Brosnan, rel

James Corden noemt Pierce Brosnan 'de meest onbeschofte celebrity'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

James Corden heeft zich in zijn Late Late Show uitgelaten over wie hij de 'meeste onbeschofte celebrity' vindt. "Er was iemand... Ik denk niet we hem zullen vragen voor mijn show", zei de presentator. Vlak daarna sprak hij de naam van James Bond-acteur Pierce Brosnan uit.

James Corden, die onlangs nog op stap ging met Jason Momoa, ontmoette de acteur voor het eerst bij een concert van U2, zo legt hij uit tijdens een spelletje 'Spill Your Guts or Fill Your Guts' met Khloe Kardashian. "Ik denk niet dat hij een onbeschofte vent is, hij was het alleen tegen mij."

Geen blik waardig

"Pierce Brosnan was met een aantal vrienden en halverwege het concert vertrokken ze. We lieten hun plekje vrij voor hen. Ze bleven best lang weg, dus toen namen mijn vrouw en ik hun plek in", vertelt hij, totaal verbouwereerd over wat er vervolgens gebeurde. "En toen, zoiets heb ik nog nooit meegemaakt, voelde ik een arm die me gewoon wegdrukt. Hij keurde me geen blik waardig en nam gewoon zijn plek weer in."  Khloe Kardashian, die het verhaal aandachtig aanhoorde, heeft wel een vermoeden wat er aan de hand was: "Hij was vast dronken." "Of hij was gewoon onbeschoft", zegt James Corden over de veelzijdige acteur. Bekijk hieronder het fragment.

Lees verder