James Corden maakt nieuwe gasten Carpool Karaoke bekend

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
James Corden maakt nieuwe gasten Carpool Karaoke bekend

James Corden maakt nieuwe gasten Carpool Karaoke bekend

|
|

Laatste update:

Op het Met Gala gaf talkshowhost James Corden aan Vogue de namen van een aantal Carpool Karaoke-gasten van aankomend seizoen weg.

Ed Sheeran

James liep op de rode loper fashionicoon André Leon Talley tegen het lijf. Talley vroeg ‘m of-ie iets kon zeggen over nieuwe gasten. James had daar overduidelijk geen moeite mee: “Er komt er binnenkort eentje uit met Ed Sheeran, we hebben er een opgenomen met Usher en misschien gaan we er ook wel eentje doen met iemand die hier vandaag aanwezig is.” Over welke mysterieuze gast dit gaat, weten we nog niet.

Bekender dan Michelle Obama?

Ook op de vraag of er iemand mee gaat doen die bekender is dan Michelle Obama deed hij vaag. “Het is onwaarschijnlijk, maar wie weet!” Aan wereldsterren zal het niet ontbreken, want het zijn altijd de grootste sterren die bij James instappen.

Adele

De talkshowhost begon in 2015 met Carpool Karaoke. Hij trapte af met Mariah Carey en dat bleek meteen een dikke hit. Sterren als Justin Bieber, Chris Martin, The Red Hot Chili Peppers en Adele deden allemaal mee. De Carpool Karaoke met Adele is zelfs al meer dan 150 miljoen keer bekeken op YouTube. Bekijk de video hieronder.

Lees verder