James Corden en Gordon Ramsay ruziën als oud stel

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
James Corden en Gordon Ramsay ruziën als oud stel

James Corden en Gordon Ramsay ruziën als oud stel

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gordon Ramsay geeft James Corden en Reggie Watts een lift naar vliegveld LAX, maar krijgt daar al snel spijt van.

Late Late London

James Corden neemt zijn crew deze week mee naar zijn thuisland, Londen om precies te zijn, om drie speciale uitzendingen te maken van zijn talkshow The Late Late Show with James Corden. Hij nam delen ervan al op in de VS, maar zag zich genoodzaakt deze stukken te schrappen vanwege de recente terroristische aanslagen in Engeland.

De eerste uitzending is vanavond al, en gisteren zei James tegenover Entertainment Tonight dat hij nog niet precies wist hoe hij de show moest gaan invullen. "Misschien is het juist een goed moment om shows als deze te doen, om de wereld te laten zien hoeveel spirit, volharding en kracht deze geweldige stad heeft."

Gordon Ramsay pesten

Het zal vanaf vanavond bevestigd moeten worden, maar we kunnen er toch van uitgaan dat James Corden ook in deze tijden zijn gevoel voor humor niet verliest. Dat blijkt in ieder geval alweer uit bovenstaande sketch met Gordon Ramsay en Reggie Watts, die ook al eerder werd opgenomen. Chef Ramsay geeft James en Reggie een lift naar vliegveld LAX; ze moeten immers naar Londen vliegen. Onderweg halen de twee lifters het in hun hoofd om de opvliegerige tv-kok mateloos te irriteren; iets wat anderen op minstens een fikse scheldpartij is komen te staan.

Natuurlijk speelt Gordon Ramsay in dit geval vrolijk mee, en worden we getrakteerd op een ritje dat vooral vergeleken kan worden met de avonturen van een ruziënd oud stel. Enjoy, en vergeet de bijzondere uitzendingen vanuit Londen vanaf vanavond niet (terug) te kijken!

Lees verder