Jamai twijfelt over volgend seizoen Idols

Veronica Superguide logo
Jamai twijfelt over volgend seizoen Idols

Jamai twijfelt over volgend seizoen Idols

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vanavond barst de strijd los tussen Mitch, Bram en Julia in de finale van Idols 2017. Wordt dit het laatste seizoen voor oud-winnaar Jamai als jurylid?

Jamai Loman weet nog niet of hij ook in een eventueel volgend seizoen van Idols achter de jurydesk kruipt. De zanger, die in 2003 het eerste seizoen van de talentenjacht won, sprak zijn twijfels woensdag uit in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10.

Twijfels

“Of ik het mezelf nog een seizoen zie doen? Nou, dat weet ik nog niet”, zei Jamai. “Ik moet wel zeggen: ik vind het ongelofelijk leuk om te doen, om daar achter die tafel te zitten, maar ik weet het echt nog niet. Het hangt ook af van wat de andere juryleden gaan doen, dat is ook nog niet zeker allemaal. En of het in mijn agenda past.”

Idols 2017

Jamai nam vorig jaar zitting in de jury van de talentenjacht, naast Martijn Krabbé, Eva Simons en Ronald Molendijk. Het viertal beoordeelt ook dit jaar het deelnemend zangtalent. Vanavond strijden Bram Boender, Julia van Helvoirt en Mitch Lodewick om de titel Idol 2017.

Talentenjacht moe?

De zesde reeks Idols trekt veel minder kijkers dan het vijfde seizoen. Ruben Nicolai, die de talentenjacht presenteert, opperde daarom er een jaar tussenuit te gaan met Idols. Jamai betwijfelt of dat de oplossing is. “Ik weet niet of dat nou gaat uitmaken hoor. Je hebt daarvoor geen enkele garantie natuurlijk. Ik ben zelf minder bezig met die kijkcijfers moet ik zeggen, maar het is natuurlijk wel heel jammer dat dit seizoen minder bekeken wordt. Gelukkig wordt er wel goed online teruggekeken.”

De finale

De finale van Idols 2017 zie je vanavond om 20:30 op RTL 5.

Lees verder