Jackie Chan terug naar de 80s in trailer Bleeding Steel

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jackie Chan terug naar de 80s in trailer Bleeding Steel

Jackie Chan terug naar de 80s in trailer Bleeding Steel

|
|

Laatste update:

Jackie Chan is terug in de actiefilm Bleeding Steel. En deze keer kickt onze favoriete vechtersbaas het old school!

Robot

In Bleeding Steel speelt de onverwoestbare actieheld Jackie Chan een rechercheur in Hong Kong. Hij is vastberaden om een superschurk achter tralies te krijgen. Makkelijker gezegd dan gedaan, want zijn tegenstander zit vol met biomechanische snufjes. Tot overmaat van ramp heeft hij ook een leger achter zich staan van soldaten die meer robot dan mens zijn. Aan Jackie de taak om het criminele meesterbrein voorgoed te stoppen!

Videotheken

Zoals als je kunt opmaken uit de trailer, is Bleeding Steel een knipoog naar de sciencefiction-actiefilms die in de jaren 80 en 90 de videotheken onveilig maakten, zoals Cyborg en Universal Soldier. Gelukkig neemt Bleeding Steel de actiescènes wel serieus, met als (letterlijk en figuurlijk) hoogtepunt een gevecht op het Sydney Opera House! De ster uit Drunken Master en Rush Hour mag dan niet meer de jongste zijn, afgaande op de trailer is Jackie Chan zijn oude streken nog niet verleerd!

Bleeding Steel gaat op 6 juli in première in Amerika. Het is helaas nog niet bekend of en wanneer deze film in Nederland te zien zal zijn.

Lees verder