Ja, zo kun je ook een biertje openmaken ...

Veronica Superguide logo
Ja, zo kun je ook een biertje openmaken ...

Ja, zo kun je ook een biertje openmaken ...

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Flesjes openen met je voeten, rolschaatsen onder poortjes van 23 centimeter, parachutelandingen in auto's: dit is vragen om problemen!

Bijzondere talenten

Sommige mensen hebben van die talenten waar je in het dagelijks leven maar weinig aan hebt. Doodzonde natuurlijk, als je ergens de beste in bent, maar er geen miljoenen mee kunt verdienen zoals voetballers en golfers. Gelukkig is er Wedden dat ik het kan, waarin SBS 6 met presentatoren Sylvie Meis en Jeroen van der Boom een podium biedt voor mensen met dit soort talenten.

Next level

Gisteravond zagen 489.000 kijkers bijvoorbeeld hoe je een bierflesje ook kunt openen met je voeten over je rug heen gebogen. Een andere kandidaat beweerde met zijn parachute precies in een auto te kunnen landen, en weer een ander rolschaatst met gemak onder poortjes van slechts 23 centimeter door ... maar of hij de 100 meter ook haalt?

Hierboven en -onder de fragmenten zonder introducties en geklets, voor als je gewoon zin hebt om naar wat next level skills te kijken. Wil je daarna toch wel weten of de kandidaten ook hun weddenschappen hebben gewonnen, kijk dan de hele uitzending terug!

Lees verder