Ja hoor: de teaser en premièredatum van Bloodline (S3)

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ja hoor: de teaser en premièredatum van Bloodline (S3)

Ja hoor: de teaser en premièredatum van Bloodline (S3)

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Netflix heeft een teaser uitgebracht voor het derde en laatste seizoen van kijkcijferkanon Bloodline.

Bloodline stopt

De makers van Bloodline wilden nog wel een paar seizoenen maken, maar Netflix besloot afgelopen september dat het na drie seizoenen wel mooi is geweest. Volgens The Hollywood Reporter werd die beslissing op financiële gronden gemaakt. In Florida stopt een subsidieregeling voor de entertainmentindustrie, waardoor het kostbaarder wordt voor Netflix om er producties als Bloodline te draaien.

Het zou ons niets verbazen als deze beslissing geen vloek maar een zegen zou blijken. De meeste series springen vroeg of laat over de spreekwoordelijke haai, en het einde van seizoen 2 van Bloodline suggereerde al wel dat het einde nadert voor de familie Rayburn ...

Seizoen 3

Deze teaser doet op zijn beurt zo zijn eigen suggesties. Er wordt nog maar weinig prijsgegeven, maar het lijkt erop dat niet John (Kyle Chandler), Meg (Linda Cardellini) en Kevin (Norbert Leo Butz) aan het drama ten onder gaan (geen spoilers!), maar dat het mama Sally (Sissy Spacek) is die zichzelf onder bus gooit.

Op 26 mei komt het seizoen, dat tien afleveringen telt, op Netflix te staan. De echte fans, en daar zijn er veel van, zullen de reeks in één keer willen bingen, dus pas vanaf de 27e extra op voor spoilers op social media!

Lees verder