J.K. Rowling werkt aan scenario Fantastic Beasts 3

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
J.K. Rowling werkt aan scenario Fantastic Beasts 3

J.K. Rowling werkt aan scenario Fantastic Beasts 3

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het duurt nog even voordat Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald te zien zal zijn. Maar er wordt al gewerkt aan het derde deel van de Harry Potter spin-off!

Dumbledore

Komende winter verschijnt het tweede deel van de Fantastic Beasts-reeks in de bios, met als ondertitel The Crimes of Grindelwald. Hierin keert Eddie Redmayne terug als Newt Scamander en kruipt in Jude Law in de huid van de jonge Dumbledore. Samen moeten ze het opnemen tegen Gellert Grindelwald, een schurkenrol van niemand minder dan Johnny Depp. Hij wil magie gebruiken om te kunnen heersen over stervelingen die niet kunnen toveren.

Hoge verwachtingen

Blijkbaar heeft studio Warner Bros. hoge verwachtingen van dit deel in de serie, want er wordt al gewerkt aan een derde Fantastic Beasts-film. Dat onthulde J.K. Rowling onlangs op haar website. Op een vraag van een fan waar ze momenteel mee bezig was, antwoordde de schrijver en bedenker van Harry Potter: “Ik ben net klaar met Lethal White, het vierde Galbraith-boek, en nu ben ik bezig met het scenario voor het derde deel van Fantastic Beasts.”

Spoiler

Over de inhoud van het derde deel is nog niets bekend. Logisch, want ieder detail zou een mogelijke spoiler kunnen zijn voor The Crimes of Grindelwald. Regisseur David Yates is in ieder geval nauw betrokken bij de productie, dus het ligt voor de hand dat hij ook het derde deel zal regisseren. Hij maakte niet alleen de eerste twee Fantastic Beasts-films, maar tekende ook voor de Harry Potter-delen Order of the Phoenix, The Half-Blood Prince en The Deathly Hallows 1 en 2.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald draait vanaf 15 november in de bioscopen!

Lees verder