jonge Harry Potter Daniel Radcliffe

Veronica Superguide logo
jonge Harry Potter Daniel Radcliffe

J.K. Rowling introduceert Harry Potter at Home vanwege uitbraak coronavirus

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

J.K. Rowling heeft de website Harry Potter at Home gelanceerd. De auteur van de Harry Potter-reeks wil met het project "voor wat magie zorgen” tijdens de uitbraak van het coronavirus. Dat doet de website onder meer door je gratis toegang te geven tot Harry Potter and the Philosopher's Stone, het eerste boek uit de serie!

Corona-entertainment met Harry Potter at Home

“Welkom in de Harry Potter At Home-hub waar je de nieuwste magische lekkernijen vindt om je bezig te houden”, lezen we op de website. Met andere woorden: J.K. Rowling probeert ons met deze nieuwe website geamuseerd te houden tijdens de coronacrisis. En hoe doe je dat nu beter dan met wat magie! Je vindt zodoende onder meer artikelen, quizzen, video’s en puzzels over de Wizarding World op de website.

Film1 staat open: Deze 5 (Oscar)films moet je niet missen!

Zweinstein bij je thuis met Harry Potter at Home

J.K. Rowling hoopt met deze website de Wizarding World van Harry Potter bij nog meer gezinnen thuis te brengen. Op de website lezen we dat Zweinstein al meer dan twintig jaar een plek is om te kunnen ontsnappen aan de realiteit. Juist in deze rare tijd wil de schrijfster ons graag (terug) verwelkomen in haar magische wereld. Hopelijk is er binnenkort trouwens ook wat aandacht voor Harry Potters 40ste verjaardag! Alhoewel het natuurlijk wel een beetje jammer is dat Daniel Radcliffe waarschijnlijk zelf niet eens bij dat feestje aanwezig is

Niet zo’n lezer? We herinneren je in dat geval graag aan dit toplijstje waarin we alle Harry Potter- en Fantastic Beasts-films voor je ranken!

Lees verder