Isa Hoes niet direct enthousiast voor Het Perfecte Plaatje

Veronica Superguide logo
Isa Hoes niet direct enthousiast voor Het Perfecte Plaatje

Isa Hoes niet direct enthousiast voor Het Perfecte Plaatje

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Isa Hoes gaat fotograferen in het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje. Toch stond ze niet meteen te springen toen ze hoorde dat ze mee mocht doen aan het fotografieprogramma.

Twijfel

Isa stuurde Humberto Tan na zijn winst vorig seizoen een appje om hem te feliciteren en liet gelijk weten ook wel interesse te hebben om mee te doen. Maar toen ze gebeld werd door de producent, sloeg de twijfel toe. "Ik bedoelde het meer bij wijze van spreken", zegt de actrice in De Telegraaf. "Ik dacht: het is eigenlijk niets voor mij. Ik wilde altijd al meer tijd besteden aan fotograferen, maar dacht: dat komt later wel, als ik groot ben. Toen ik eenmaal 'ja' had gezegd, dacht ik wel: ik wil leren en winnen."

Kinderachtig

De 50-jarige Isa neemt het in programma op tegen Tygo Gernandt, Giel de Winter van StukTV, Gordon, VanVelzen, Estelle Cruijff, Monique Smit en Vivian Reijs. Onderling ging het er soms hard aan toe. "Iedereen is heel fanatiek. Het woord ego's wil ik niet gebruiken, maar je ziet wel een bepaalde kant van mensen. Dat we tegen elkaar zeiden: 'Waarom won die nou? Die foto was toch niet scherp?' Wat laten we onszelf kennen daarin. Kinderachtig."

Jury

De opdrachten zelf leverden de Celblok H-actrice behoorlijk wat stress op. "Het blijft spannend om voor een jury te verschijnen. Je staat er als een kind. Ik ben verdorie vijftig en het is alsof ik voor de klas een toets terugkrijg. Dat went niet hoor, en de stress daaromheen ook niet."

Winnaar

Tijdens de wedstrijd worden de BN'ers bijgestaan door professionele fotografen Cynthia Boll en William Rutten. De presentatie is in handen van Tijl Beckand. De winnaar van Het perfecte plaatje krijgt een fotoreportage in National Geographic.

Het Perfecte Plaatje is vanaf dinsdagavond iedere week te zien op RTL4.

Lees verder