'Isa Hoes laat hoop op Celblok H nog niet helemaal varen'

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
'Isa Hoes laat hoop op Celblok H nog niet helemaal varen'

'Isa Hoes laat hoop op Celblok H nog niet helemaal varen'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Kijkers van Celblok H kregen vorige week tot hun schrik te horen dat hun favoriete serie ermee stopt. Maar er is nog een klein sprankje hoop volgens Isa Hoes.

4 seizoenen

De ster van de show was zelf ook verbaasd over het stoppen van Celblok H. Na vier seizoenen werd er een eind gebreid aan de populaire serie en dat is niet alleen voor de kijkers erg jammer, maar ook voor cast en crew.

Facebook

Op Facebook startten Celblok-fans een pagina met de titel 'Celblok H moet doorgaan'. Isa Hoes vertelde aan Lex Gaarthuis van Radio 10 dat er wat haar betreft best nog ruimte is voor een doorstart. "Er zijn zoveel series en personages die opeens terugkeren. Ik roep ook wel steeds dat ik eruit was, maar je weet maar nooit. Alles kan. Dat was in Penoza ook. Monic Hendrickx was zogenaamd ook dood in Penoza.” 

Celblok H

Naast hoofdrolspeelster Isa Hoes zagen we Christine van Stralen, Immanuelle Grives, Eva Poppink, Mustafa Duygulu en Jaike Belfor in alle afleveringen van Celblok H. Daarnaast waren er rollen voor grote namen als Eva van de Wijdeven, Inge Ipenburg, Loes Haverkort en Barbara Pouwels. 

Celblok H nog nooit gezien of heb je nog een hoop afleveringen in te halen? Op de website van SBS kun je alles terugkijken. 

Lees verder