Is dit de releasedatum van The Defenders?

Veronica Superguide logo
Is dit de releasedatum van The Defenders?

Is dit de releasedatum van The Defenders?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Netflix haalde hem er direct af, de mysterieuze video van wat de promo van The Defenders lijkt. De releasedatum van de serie zou hiermee ook bekend zijn.

The Defenders

In het filmpje, afkomstig van de bewakingscamera’s zien we vier doodnormale mensen in een lift staan. Althans, op het eerste gezicht lijken ze normaal. Als je beter kijkt zie je dat het Matt Murdock (Daredevil), Jessica Jones, Luke Cage en Danny Rand (Iron Fist) zijn. Oftewel Marvels The Defenders.

18 augustus 2017

Of het om een fout van Netflix gaat of dat het een slimme manier is om de promo viral te laten gaan, is ons nog niet echt duidelijk. Bovendien lijkt er een verborgen boodschap in de video te zitten: Krysten Ritter (Jessica Jones) geeft namelijk een klap op de camera en deze stopt op het tijdstip: 08:18:20:17, oftewel 18 augustus 2017. Zou dit de releasedatum zijn?

Marvel en Netflix

Het is het eerste nieuws over de release van The Defenders. De serie werd al aangekondigd toen bekend werd dat Marvel-helden Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist ieder hun eigen soloshow op Netflix kregen.

Lees verder