Beeld van Luka Magnotta uit Netflix-docu Dont F**k With Cats

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Beeld van Luka Magnotta uit Netflix-docu Dont F**k With Cats

Schokkend: moordenaar uit Netflix-docu Don’t F**k With Cats nog steeds actief?

|
|

Laatste update:

Kijkers van Netflix' nieuwe driedelige true crime-meesterwerk Don't F**k With Cats denken dat de gestoorde moordenaar waar het allemaal om draait nog steeds actief is op het web. Hoe zit dit?

Let op: spoilers voor Don't F**k With Cats volgen!

De zieke moordenaar en dierenbeul Luka Magnotta zit achter slot en grendel, zo konden we zien in de schokkende Netflix-docu Don't F**k With Cats. Maar helaas houdt dat hem, zo lijkt het, niet tegen om zijn online activiteiten voort te zetten. Een groepje Reddit-gebruikers verzamelde de afgelopen tijd bewijs waaruit zou blijken dat Luka gewoon doorgaat met zijn beruchte fake accounts en het ophemelen van zichzelf.

Luka Magnotta

Het voormalig model zit nog altijd levenslang vast, onder meer voor de gruwelijke moord op student Justin Lin. Luka - die een zieke fascinatie heeft voor films als American Psycho en Basic Instinct (en daar zelfs zijn gruwelijke daden op afstemde) - lijkt echter nog steeds actief te zijn. In deze Reddit-groep verzamelde een groep internet-savy kijkers bewijs dat hij vanuit zijn cel blijkbaar de beschikking heeft over iets waar hij mee op internet kan. In feite verricht deze groep dus dezelfde soort heldendaad als de bekende Facebook-groep uit de docu.

Bewijs dat Luka Magnotta nog actief is

Deze Redditors komen met verschillende lugubere bewijzen. Zo zou Luka dit nog steeds actieve Twitteraccount gebruiken en creëerde hij weer talloze nep-accounts om zichzelf op verschillende platformen op te hemelen. Eén van die accounts gaf deze bizarre blog-post een like. Als zieke klap op de vuurpijl postte hij eind december een 'interview' met zichzelf op YouTube, waarin hij ingaat op de docu. Dit is overduidelijk Luka die een Google Translate-stem inzette om zichzelf te interviewen, claimen deze kijkers. Kortom: het lijkt er sterk op dat Luka nog altijd doorgaat met zijn obsessieve online-gedrag en je kunt al het bewijs hier nog eens rustig nalezen.

Lees verder