Is Blossom de volgende serie die een reboot krijgt?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Is Blossom de volgende serie die een reboot krijgt?

Is Blossom de volgende serie die een reboot krijgt?

|
|

Laatste update:

Klassieke sitcoms als Full House, Roseanne, Will & Grace hebben onlangs allemaal een tweede leven gekregen. Als we acteur Joey Lawrence mogen geloven, is de kans groot dat Blossom ook aan dit rijtje wordt toegevoegd!

Teleteens

Mensen die zijn opgegroeid in de jaren 90 kunnen zich Blossom misschien wel nog herinneren. Deze serie werd ruim twintig jaar geleden uitgezonden door het RTL-programma Teleteens. Hierin volgden we de avonturen van titelheldin Blossom (Mayim Bialik). Zij probeerde samen met haar vader en broers de draad weer op te pakken, nadat haar moeder was verhuisd naar Parijs om een carrière als zangeres na te jagen.

'Serieuze gesprekken'

Joey Lawrence, die in de serie de rol van de niet zo snuggere broer van Blossom speelde, vertelde onlangs in een interview bij de talkshow van Steve Harvey dat er veel interesse is om een vervolg te maken. “Daar zijn hele serieuze gesprekken over gevoerd, geloof het of niet. Mayim en ik hebben aangegeven dat we daar voor open staan. We hebben het er ook over gehad met bedenker Don Reo. Als er een manier is om het voor elkaar te krijgen, dan zouden we denk ik allemaal weer meedoen.”

Handen vol

Helaas is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Mayim Bialik is momenteel druk bezig met The Big Bang Theory, waar ze de rol van Amy speelt. En schrijver Don Reo heeft zijn handen vol aan de Netflix-sitcom The Ranch met Ashton Kutcher. Wat er ook gebeurt, het feest zou niet compleet zijn zonder Jenna von Oÿ in de rol van Blossoms babbelzieke vriendinnetje Six!

Lees verder