irene moors

Veronica Superguide logo
irene moors

Irene Moors presenteert de afterparty van HHB: Doorbakken

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Net als bij Wie Is De Mol met Moltalk, komt Omroep MAX opnieuw met een napraatprogramma bij Heel Holland Bakt. En zojuist is bekend gemaakt wie dit programma gaat presenteren: Irene Moors. Jan Slagter heeft, in overleg met André van Duin, Irene Moors gevraagd als presentatrice.

'Doorbakken'

De afterparty van HHB zal -wink, wink- Doorbakken gaan heten. Het is niet de eerste keer dat er een napraat komt. Doorbakken is de opvolger van het programma Smaakt naar meer, van Andre Van Duin. Afgelopen mei werd bekend gemaakt dat dat programma van de buis ging: het trok te weinig kijkers. Te weinig jonge kijkers, om precies te zijn. Irene Moors moet daar verandering in brengen. "Ik heb zin om bij MAX aan de bak te gaan", zegt ze. "Praten met verschillende gasten over eten én Heel Holland Bakt, een van de best bekeken programma’s van Nederland. Dat is toch fantastisch!"

Aardappel anders

Het inzetten van Irene Moors is niet de enige manier om jonge kijkers te trekken (gelukkig). Het wordt ook een andere insteek. Zo wordt niet alleen teruggeblikt op een aflevering. Irene gaat ook babbelen met gasten, op locatie, en Janny en Robèrt worden ingezet voor items over de Heel Holland Bakt-thema’s. Ongetwijfeld gaan ze baktips geven. 

Heel Holland Bakt is terug vanaf 15 december.

Lees verder