Irene Moors en Jan Kooijman duiken tussen de lakens

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Irene Moors en Jan Kooijman duiken tussen de lakens

Irene Moors en Jan Kooijman duiken tussen de lakens

|
|

Laatste update:

Naar Bed Met Irene. Normaal gesproken is het alleen man Barry die die kans krijgt, maar in haar nieuwe liveprogramma op de late zaterdagavond kruipt Moors met een stel BN’ers tussen de lakens. Jan Kooijman is gast nummer 1.

Reeks knappe mannen

Het liefst zou Irene Moors naar bed gaan met Ryan Gosling, Leonardo DiCaprio of Ashton Kutcher, maar die waren helaas niet te strikken voor haar nieuwe programma Naar Bed Met Irene. Ook haar ’wildcard voor een slippertje’ Justin Timberlake was niet te porren, maar goed, Jan Kooijman als eerste bedgast is ook niet verkeerd.

Zie ook:

BN'ers

Katja Schuurman, Gert Verhulst, Tjitske Reidinga, Guido Weijers, André Hazes Jr. en Frans Bauer delen tevens de lakens met Irene. Vergis je echter niet. Naar Bed Met Irene is zeker niet hetzelfde als Chantal Blijft Slapen. ”In het Hollandse medialand beticht men elkaar nogal snel van jatwerk, zo flauw”, vertelt Irene aan Veronica Magazine. Irene: ”Het is live, met publiek, op zaterdagavond. Hoe anders wil je het hebben?”

Michiel Huisman

Maar nog even terug naar die gasten. Er is namelijk een Hollywoodster, toevalligerwijs van Nederlandse bodem waar Irene extra moeite voor deed. ”Michiel Huisman! Ik heb hem gevraagd, filmpje gestuurd, alles. Hij liet weten gevleid te zijn, maar is in Amerika voor opnames”, vertelt Moors. Na het zien van de eerste aflevering van Naar Bed Met Irene (aankomende zaterdag om 23.05) zegt Huisman wellicht alsnog 'ja' op haar vraag ’Wil je met me naar bed?’

Lees verder