Interview Ryan Reynolds en Jake Gyllenhaal loopt compleet uit de hand

Veronica Superguide logo
Interview Ryan Reynolds en Jake Gyllenhaal loopt compleet uit de hand

Interview Ryan Reynolds en Jake Gyllenhaal loopt compleet uit de hand

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Na het zoveelste interview tijdens de press junket van Life was de concentratie van Ryan Reynolds en Jake Gyllenhaal ver te zoeken. Wanneer de acteurs van Kevin McCarthy van de zender Fox 5 een Deadpool-dasspeld krijgen, gaat het helemaal mis…

Kevin McCarthy van de zender Fox 5 dacht de acteurs te verrassen met een Deadpool-dasspeld, maar Jake gooit die gelijk klakkeloos op de grond. Vanaf dat moment gaat het interview over hun nieuwste film Life alleen maar bergafwaarts.

"Big one-er"

McCarthy probeert nog een serieuze vraag te stellen over een tracking shot in Life, waarbij een scène in één keer wordt opgenomen zonder te knippen. Maar de melige acteurs gebruiken hun cadeautje als oorbellen, terwijl ze giechelen over ‘the big one-er’ (zoals zij een tracking shot noemen) en hun naamstickers op hun stoelen.

Hysterisch interview

Reynolds en Gyllenhaal proberen zich nog enigszins te herpakken. “Hey, f–ers, let’s get it together or let’s get out of f– town,” zegt Reynolds. McCarthy heeft misschien niets aan het interview, maar dat maakt de video niet minder hilarisch. Bekijk ‘m hierboven!

Life

In Life staan zes bemanningsleden van een internationaal ruimtestation staan op het punt om één van de belangrijkste ontdekkingen uit de geschiedenis van de mensheid te doen. Ze kunnen als eerste aantonen dat er buitenaards leven is op Mars.

Als de bemanningsleden hun onderzoek starten en hun methodes onbedoelde gevolgen krijgen, blijkt deze buitenaardse levensvorm intelligenter en gevaarlijker dan verwacht. Check hieronder de trailer!

Naast Gyllenhaal en Reynolds spelen ook Rebecca Ferguson, Hiroyuki Sanada, Olga Dihovichnaya en Ariyon Bakare een rol in de film. Life draait vanaf 23 maart in de bioscoop.

Lees verder