Maya Rudolph, Abbi Jacobson en Beck Bennett

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maya Rudolph, Abbi Jacobson en Beck Bennett

Interview: Maya Rudolph, Abbi Jacobson en Beck Bennett over The Mitchells vs The Machines

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

The Mitchells vs The Machines kan je nu op Netflix kijken en het gaat over een alledaagse familie die het moet opnemen tegen een allesveroverend leger robots. Wij hadden de kans om stemacteurs Maya Rudolph, Abbi Jacobson en Beck Bennett te interviewen over het project!

Lees hier ook onze recensie van The Mitchells vs The Machines.

Netflix is een nieuwe hilarische animatiefilm rijker met The Mitchells vs The Machines. De 3D-film is van de makers van Gravity Falls en Spider-Man: Into the Spiderverse (waarvan ook een vervolg komt!). Daardoor heeft het niet alleen uniek gestileerde 3D-animaties, de film zit ook tjokvol stemacteurs met enorm veel comedy-ervaring.

Dat was zeker te merken tijdens het interview met Maya Rudolph, Abbi Jacobson en Beck Bennett. De 3 komedieveteranen zijn te horen in The Mitchells vs The Machines, waarin een uit elkaar gegroeid Amerikaans gezin de wereld moet redden van een robot apocalyps.

Interview: Maya Rudolph, Abbi Jacobson en Beck Bennett over The Mitchells vs The Machines

Onze eerste vraag was dan ook vrij logisch:

Wat zouden Maya, Abbi en Beck meenemen om de robot apocalyps te overleven?

Maya:"Abbi en ik hebben hier al over nagedacht en we zijn het erover eens dat je snacks moet hebben! Tijdens de apocalyps moet je je energieniveau hooghouden, dus ik denk aan iets zoals een proteïnereep of nootjes."

Abbi: "Een lekkere notenmix ja! En wat ook belangrijk is, zijn goede schoenen. Tijdens de robot apocalyps wil je echt niet sandalen dragen; je moet te voet snel weg kunnen zijn. Want moderne auto’s en zeker elektrische zijn tegenwoordig ook een soort robots, dus reken maar niet dat je die nog kan gebruiken."

Beck: "Ja absoluut, goed punt. En ik dacht zelf ook aan een soort gelei. Ik wil een smeerseltje hebben dat ik op mezelf kan smeren en dat – weet je – de robots ervan weerhoudt mijn hartslag te zien. Dan denken ze dat ik een robot ben, net als hen, en dan kan ik me tussen hen verplaatsen."

Maya: "Ik vind het fascinerend dat je voor gelei kiest! Dat is echt het laatste waar ik aan zou denken tijdens de apocalyps. Maar jij gaat gelijk voor gelei."

Abbi: "En je moet niet vergeten dat je dus de hele tijd een zak gelei moet meenemen. Je gaat een hoop gelei nodig hebben!"

Beck: "Ja een heleboel, ik stop echt een auto vol met gelei."

Maya: "Als in een auto vol tubes?"

Beck: "Nee ik dacht meer aan van die haargelpotjes, en dat je dan zo een handvol eruit kan scheppen en op je gezicht kan smeren."

Maya: "Ik vind dit een hele interessante keuze die heel veel vertelt over wat voor persoon jij bent."

Beck: "Dank je!"

The Mitchells vs The Machines gaat over gadgets, computers en onze relatie met deze apparaten. Er zijn niet alleen kwaadaardige robots die de mensheid willen uitroeien, er zijn ook smartphones, YouTube en andere digitale tools om jezelf uit te drukken.

Abbi Jacobson speelt Katie Mitchell die precies dit gebruikt om connecties te maken met haar familie. Vader Rick Mitchell (Danny McBride) heeft niks met technologie en is bang dat zijn dochter vervreemd raakt van hem erdoor. Maya Rudolph speelt ondertussen moeder Linda Mitchell, die ertussen zit en de boel bij elkaar probeert te houden. Soms zelfs met behulp van gadgets!

Interview: Maya Rudolph, Abbi Jacobson en Beck Bennett over The Mitchells vs The Machines

We vroegen de acteurs daarom met welke gadgets ze zelf niet meer zonder kunnen?

Beck: "Hmm ik zou zeggen mijn telefoon maar dat voelt een beetje als valsspelen, want wie heeft er tegenwoordig geen telefoon?"

Maya: "Wat noem je tegenwoordig een gadget?"

Abbi: "Allerlei apparaten denk ik, want ik zou persoonlijk voor mijn koffiemolen gaan. Daar kan ik echt niet zonder mee."

Beck: "Dit is een hulpstuk voor mijn iPhone, maar mijn AirPods. Ik gebruik ze altijd en ze zijn ontzettend handig."

Maya: "Ik zou zeggen mijn… blender? Ik heb een vitaminemix gekocht voor mijn drankjes en het doet echt wonderen. Ik moet zeggen dat het een flinke investering is in ingrediënten en vloeistoffen, maar je zult uiteindelijk dik tevreden zijn met alles dat je ermee maakt."

The Mitchells vs The Machines staat nu exclusief op Netflix. Lees hier ook onze recensie van de animatiefilm.

Lees verder