Corry in Even tot Hier

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Corry in Even tot Hier
Ophef

Interview boze Stones-fan is in scène gezet: ‘Weer die kuttrappen op’

|
|

Laatste update:

Huh?! Het interview van Shownieuws met de boze Stones-fan Corry blijkt niet helemaal zo spontaan als ons werd voorgeschoteld. Corry was buiten de Arena wat aan het mopperen omdat het Stones-concert plots niet doorging, toen Shownieuws met een vraag kwam: “Zou je dit voor de camera willen zeggen?”. En dat deed Corry.

‘Weer die kuttrappen op’

Eerder deze week werd het Arena-concert van The Rolling Stones op het laatste moment afgelast. Frontman Mick Jagger testte namelijk positief op het coronavirus. “Dus toen moest ik even terug, weer die kuttrappen op”, zegt ze tegen Niels van der Laan en Jeroen Woe in de laatste aflevering van dit seizoen van Even tot Hier. “Ik zat vol emotie en ik heb inderdaad heftig gereageerd.”

In scène gezet

Hoewel haar emoties echt waren, was het interview dat niet helemaal. Zo i het loopje uit het voetbalstadion in scène gezet. De verslaggever van Shownieuws vroeg Corry om haar woorden op camera te herhalen, inclusief het loopje vanuit de Arena. En zo geschiedde.

De Stones hielpen haar door een donkere periode heen

Corry heeft wel een beetje spijt van haar uitspraken: “Ik krijg heel Nederland over me heen. Leuke reacties, maar ook hele slechte reacties”. Maar niemand weet wat The Rolling Stones voor haar betekenen, stelt Corry: “Ik ben al veertig jaar lang fan van The Rolling Stones. Ik ga overal naartoe, Las Vegas, Duitsland, soms drie concerten in een jaar. Die hebben mij door een hele donkere periode heen geholpen.” Ze vertelt dat haar dochter drie herseninfarcten kreeg, waarna ze steun vond bij de muziek van The Rolling Stones.

Corry kan niet

Op 7 juli wordt het concert van The Rolling Stones ingehaald, maar dan kan Corry niet. Haar dochter heeft namelijk een weekendje Parijs geboekt om haar moeder te troosten omdat het Stones-concert niet doorging.

Eind goed, al goed

Even tot Hier zou Even tot Hier niet zijn als het programma niet tóch een verrassing voor haar in petto heeft. Corry staat haar kaartjes voor het inhaalconcert van The Rolling Stones heel lief af aan Miranda, die zelf niet veel geld heeft voor uitjes. Nietsvermoedend vindt Corry vervolgens een envelop met kaartjes voor de Stones in Brussel in haar auto! Eind goed, al goed dus!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder