Internet-ruzie tussen Anouk en TVOH-afvalster

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Internet-ruzie tussen Anouk en TVOH-afvalster

Internet-ruzie tussen Anouk en TVOH-afvalster

|
|

Laatste update:

Het vertrek van deelneemster Kira Dekker uit The Voice of Holland heeft op internet een staartje gekregen. De Groningse zangeres uit Team Sanne en jurylid Anouk halen op sociale media flink naar elkaar uit.

"Ik zou je gelijk naar huis sturen"

Afgelopen vrijdag vond de tweede ronde van de knock-outs in The Voice of Holland plaats. Kira vertolkte het lied All My Life van Krezip. En hoewel Kira haar optreden zelf een dikke voldoende gaf, was Anouk een stuk minder te spreken. In haar commentaar vroeg Anouk zich af hoe het mogelijk was dat Kira nog in de wedstrijd zat. "Je hoort hier niet thuis. Ik vind het niet goed genoeg. Er zijn mensen uit de vorige afleveringen vertrokken die tien keer beter zingen dan jij. Ik zou je gelijk naar huis sturen", aldus Anouk. Coach Sanne stuurde Kira een paar minuten later inderdaad naar huis.

Aanvankelijk wilde Kira niet reageren op haar vertrek, maar al snel verscheen er toch een uitspraak op haar Twitterpagina: "Ik ga een stuk chocolade eten, als ik dik word is het de schuld van Anouk."

ZeurKECHS

En dat stuk chocolade schoot Anouk in het verkeerde keelgat. Ze plaatste een video op haar sociale media-kanalen gericht aan alle 'zeurende hoeren'. In de video zegt ze: "Kijk, op het moment dat je geen kritiek kan handelen, had je niet naar deze show moeten komen. Je komt naar The Voice of Holland: je weet je krijgt van vier mensen te horen wat ze vinden. Kan je dat niet aan, moet je je sowieso never nooit inschrijven." Om het geheel af te maken, gooit Anouk ook nog even wat creatieve hashtags (à la #suckabagofdicks) in haar bericht.

Kira

Kira lijkt met een gezonde hoeveelheid sarcasme de reactie van Anouk wel te kunnen waarderen en heeft er een hoop extra aandacht aan overgehouden...

Lees verder