Instagram-post bevestigt debuut Bullseye in Daredevil

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Instagram-post bevestigt debuut Bullseye in Daredevil

Instagram-post bevestigt debuut Bullseye in Daredevil

|
|

Laatste update:

De geruchten gingen al langer, maar nu weten we het (bijna) zeker: Daredevil moet het in het derde seizoen opnemen tegen de Marvel-schurk Bullseye!

Superschurk

Dit voorjaar gingen de eerste geruchten rond dat Bullseye wel eens zijn opwachting zou kunnen maken in het derde seizoen van Daredevil. De introductie van deze superschurk was een kwestie van tijd, want Bullseye maakt het leven van Matt Murdock al zuur sinds zijn stripdebuut in 1976. Volgens de eerste berichten zou de sadistische huurmoordenaar worden gespeeld Wilson Bethel (How to Get Away with Murder), maar er was nog niets bevestigd. Er zijn nu echter nieuwe aanwijzingen dat Bethel in het kostuum kruipt van de Marvel-schurk!

FBI-agent

Dit weekend plaatste fitnesstrainer Naqam Washington een foto op Instagram. Hierop poseert hij met acteurs Charlie Cox (Daredevil) en Wilson Bethel. Het bijschrift laat weinig aan de verbeelding over: “De jongens zijn hard aan het trainen. Het derde seizoen van Darevil wordt te gek. #Daredevil en #Bullseye!” Daarmee lijkt de officiële Marvel-lezing dat Bethel slechts een rol speelt als FBI-agent van tafel.

Binnenkort weten we het zeker: het derde seizoen van Daredevil gaat later dit jaar van start bij Netflix!

Lees verder