Insidious-producent wil cross-over met Sinister maken

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Insidious-producent wil cross-over met Sinister maken

Insidious-producent wil cross-over met Sinister maken

|
|

Laatste update:

De bovennatuurlijke horrorfilm Insidious: The Last Key draait sinds vorige week in de bioscopen. Maar producent Jason Blumhouse heeft nu al opvallende plannen voor het volgende deel in de reeks!

De horrorfilms The Nun en Annabelle: Creation spelen zich af in dezelfde wereld als The Conjuring-reeks. Hiermee is de serie vol vervolgen en spin-offs een horrorvariant op de ‘shared universes’ van Star Wars en Marvel. Als het aan Jason Blum, de producent van horrorhits als The Purge, Get Out en Paranormal Activity ligt, zal er ook een cross-over plaatsvinden tussen de Insidious- en de Sinister-reeks!

Bloeddorstig

In een interview met CinePOP onthult de producent: “Het had weinig gescheeld of we hadden al een cross-over gemaakt tussen Insidious en Sinister. Dat idee ligt er nog steeds. Ik weet niet precies hoe we het gaan aanpakken, maar we gaan het zeker proberen!” In de Sinister-reeks draait het om de bloeddorstige demon Bughuul, terwijl de Insidious-reeks het verhaal vertelt van een onderzoekster die gespecialiseerd is in bovennatuurlijke zaken. Het idee van een cross-over tussen de twee horrorseries is dus ook weer niet enorm vergezocht. En met een power player als Jason Blum aan boord, is een cross-over tussen Insidious en Sinister dichterbij dan ooit!

Insidious: The Last Key is nu te zien in de bioscopen.

Lees verder