Andre Hazes en Monique Westenberg

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Andre Hazes en Monique Westenberg

‘Insider’ klapt uit de school over relatie André en Monique

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De relatie van André Hazes en Monique Westenberg werd eerder dit jaar nieuw leven ingeblazen! Als we de zoete social media-uitingen mogen geloven, zit het weer hartstikke goed tussen het bekende BN'er-koppel, al denkt een 'insider' daar héél anders over...

In de nieuwe editie van showbizzblad Story laat een anonieme 'insider' van zich horen. Die denkt dat de relatie gedoemd is te mislukken. "Hij wil rock ‘n roll, geen gezapig thuisleven, hoe dol hij ook is op Monique en vooral die kleine", klinkt het. 

Verleiding ligt op de loer

Volgens deze bron is er een kans dat de volkszanger - die zijn Monique recent eerder met een tattoo - gaat vallen voor 'een knap grietje'. "André gaat zich vervelen", denkt de insider. "Monique kan het nu allemaal wel slikken, maar het zal niemand verbazen als André toch weer eens valt voor een knap grietje dat op zijn pad komt. Monique kan dankzij André in een luxe villa wonen en een arsenaal aan dure spullen hebben, maar ze moet maar afwachten hoe lang hij blijft."

Wie is de mol?

Het is helemaal niet bekend waar de bron deze uitspraken op baseert. Story spreekt trouwens van een 'insider'. Mogelijk moet André dus even een soort Wie is de Mol? spelen om erachter te komen wie in zijn inner circle deze pittige en ongetwijfeld kwetsende uitspraken de wijde wereld in slingert! Gelukkig lijkt André zelf met héle andere dingen bezig te zijn, zoals genieten van zijn gezin in deze tijden van thuisisolatie. Kijk maar:

Lees verder