Nikkie Plessen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nikkie Plessen

Boze buren: “Politie moest ingrijpen op feestje Nikkie Plessen”

|
|

Laatste update:

Als we weekblad Privé mogen geloven, liep het verjaardagsfeestje van Nikkie Plessen laatst uit op een burenruzie…. Waar zelfs de politie aan te pas moest komen.

Nikkie Plessen zorgt voor overlast?

Nikkie Plessen mocht onlangs 35 kaarsjes uitblazen! Uiteraard is dat wel een feestje waard. Het probleem is volgens weekblad Privé (via DenD) alleen dat het verjaardagsfeestje behoorlijk uit de hand liep. Het schijnt namelijk zo te zijn dat de buren van de uitgesproken modeontwerpster nogal wat overlast ondervonden van het feestgedruis. Zo erg zelfs dat zij de politie inschakelden.

"Feestje Nikkie Plessen loopt uit de hand"

Een van de buren van Nikkie vindt dat het stel best een feestje mag geven, maar wel een beetje rekening moet houden met de rest van de buurt. En dat lijkt hier dus niet te zijn gebeurd… Sterker nog: een buurtbewoner die vroeg of het wat zachter kon, werd naar verluidt flink uitgescholden door Nikkie en haar vriend Ruben Bontekoe. Ook schijnt de vermogende presentatrice geschreeuwd te hebben dat ze de hele straat zou opkopen.

"Buurt wil Nikkie en Ruben weg hebben"

Uiteindelijk eindigde het feestje van ‘corona-kenner’ Nikkie volgens de buurtbewoners dus met een bezoekje van de politie. Daarnaast spreekt men over “ideeën om een handtekeningenactie op touw te zetten om instanties te vragen de overlast te stoppen.”

Nikkie heeft nog niet gereageerd op de ophef.

Lees verder