In Tour De Pharmacy zijn alle wielrenners aan de drugs

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
In Tour De Pharmacy zijn alle wielrenners aan de drugs

In Tour De Pharmacy zijn alle wielrenners aan de drugs

|
|

Laatste update:

Tour de Pharmacy drijft de spot met het dopinggebruik in de wielrensport. Deze "star-studded" teaser maakt ons bijzonder ongeduldig.

Tour de Pharmacy

De nieuwe HBO-productie Tour de Pharmacy mag dan een mockumentary heten, een film over dopinggebruik tijdens de Tour de France komt natuurlijk al snel dicht bij de waarheid. De film vertelt het verhaal van de Tour van 1982, "in een donkere en fictieve periode van de wielrengeschiedenis". Via het hilarische perspectief van vijf renners wordt een inkijkje gegeven in de immorele keuken van een controversiële sport.

Tour de Pharmacy is geregisseerd door Jake Szymanski, die voor HBO ook al de sportmockumentary 7 Days In Hell maakte, met Kit Harington (Game of Thrones) en Andy Samberg (Brooklyn Nine-Nine). Met laatstgenoemde is de samenwerking duidelijk goed bevallen: ook in deze nieuwe comedy speelt Andy Samberg een hoofdrol.

Orlando Bloom

De teaser van Tour de Pharmarcy die we je vandaag kunnen tonen, belooft veel goeds. Niet in de laatste plaats vanwege het bijna oneindig grote blik sterren dat HBO heeft opengetrokken. Orlando Bloom, Mike Tyson, Dolph Lundgren, J.J. Abrams, Kevin Bacon, Danny Glover, Jeff Goldblum: wie doet er niet mee?! De teaser eindigt zelfs met een optreden van iemand die we zéker niet in deze film hadden verwacht ...

Tour de Pharmacy gaat op 8 juli op HBO in première. Hopelijk wordt de film snel daarna ook via andere kanalen beschikbaar gesteld!

Lees verder