In november zit je gebakken met deze nieuwe series op Netflix

Veronica Superguide logo
In november zit je gebakken met deze nieuwe series op Netflix

In november zit je gebakken met deze nieuwe series op Netflix

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Oktober loopt op zijn eind en dat betekent een gloednieuwe Netflixmaand. November is weer zo’n maand om van te smullen met series als The Crown en Gilmore Girls.

The Crown

The Crown verschijnt op 4 november op Netflix (Markeer die datum in je agenda!). De serie gaat over de regeerperiode van de Britse koningin Elizabeth. Het eerste seizoen, van de in totaal zes seizoenen, vertelt over de tijd dat ze nog prinses was en in het huwelijksbootje stapte met Philip.

Zie ook:

Gilmore Girls

Gilmore Girls is dan weer compleet andere koek. De revival van de populaire serie komt in de vorm van een miniserie waarin we moeder Lorelai en dochter Rory jaren later weer tegenkomen. In totaal zijn er vier afleveringen van elk anderhalf uur gemaakt. Gilmore Girls: A Year In The Life staat vanaf 25 november op Netflix.

The Good Wife en Arrow

Maar dat is nog niet alles: ook de eerste zes seizoenen van The Good Wife staan vanaf 1 november op Netflix. Tevens wordt het vijfde seizoen van de spannende actieserie Arrow aflevering per aflevering toegevoegd aan het aanbod. 

Lees verder