In Life is buitenaards leven weer niet onze vriend

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
In Life is buitenaards leven weer niet onze vriend

In Life is buitenaards leven weer niet onze vriend

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De bemanning van een ruimtestation gaat uit zijn dak als ze een vorm van buitenaards leven vinden, maar het blijkt al snel een gevalletje careful what you wish for ...

Life

Het idee is niet nieuw, maar dat hoeft ook niet altijd. We vragen ons al sinds het begin van ons bestaan af of er buitenaards leven is, en blijken ook meer dan een paar films over het onderwerp te kunnen waarderen. De nieuwe scienceficion-thriller Life wil graag een duit in het zakje doen waar films als Alien, Independence Day en meer recentelijk Arrival zich al hebben genesteld.

In Life lopen zes bemanningsleden van een internationaal ruimtestation tegen de ontdekking van hun leven aan. Ze kunnen als eerste aantonen dat er buitenaards leven is op Mars, en zijn in eerste instantie natuurlijk verheugd, maar al snel blijkt dat dit het soort leven is dat we liever nooit waren tegengekomen ...

Jake Gyllenhaal en Ryan Reynolds

Voor de rollen van de bemanning werden onder meer Jake Gyllenhaal (Nightcrawler), Ryan Reynolds (Deadpool) en Rebecca Ferguson (The Girl on the Train) gecast. Regisseur Daniel Espinosa werkte al eerder met Ryan Reynolds samen voor de film Safe House.

Hierboven zie je de korte tv-spot van Life en hieronder de langere trailer. Vanaf 23 maart draait Life in de Nederlandse bioscopen.

Lees verder