In dit dorp is alles naar Melania Trump vernoemd

Veronica Superguide logo
In dit dorp is alles naar Melania Trump vernoemd

In dit dorp is alles naar Melania Trump vernoemd

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In het thuisstadje van Melania Trump probeert iedereen een slaatje te slaan uit haar succes. Komiek Jim Jefferies ontdekt dat dit nog niet zo makkelijk is.

The Jim Jefferies Show

De Australische comedian Jim Jefferies is een van de grappigste mensen op deze planeet. Hij ging al viral met zijn veelbesproken fragment over wapenwetgeving in de VS, en nog eens toen J.K. Rowling zich bemoeide met de ruzie tussen Jefferies en Piers Morgan over het omstreden inreisverbod van Donald Trump. Jim speelde in 2013-2014 al even de hoofdrol in een door hem geschreven comedyserie, maar deze lente heeft Comedy Central hem dan eindelijk gegeven waar vele fans al zo lang op wachtten: zijn eigen latenight talkshow, The Jim Jefferies Show.

Comedy Central heeft tien wekelijkse afleveringen van een half uur besteld, en op 6 juni ging de talkshow in première op de Amerikaanse versie van de comedyzender. Ook in Nederland is Comedy Central inmiddels begonnen met uitzenden, dus ook jij kunt met slechts een kleine vertraging genieten van Jims monologen én avonturen.

Melania Trump

Jim Jefferies is voor sommige onderdelen van zijn show namelijk de wereld over gereisd om de belangrijkste nieuwsverhalen te behandelen en de meest controversiële onderwerpen aan te snijden. En wat is er nou momenteel nieuwswaardiger en controversiëler dan het presidentschap van Donald Trump?

Trumps (derde) vrouw Melania komt oorspronkelijk uit Sevnica, een klein plaatsje in Slovenië waar de achtergebleven bewoners een slaatje proberen te slaan uit het succes van de First Lady. Melania-zeep, Melania-taart, honing, pannekoeken, kerstbomen, een Trump-burger inclusief oranje kapsel: je kunt het zo gek niet bedenken. Jim Jefferies gaat op een heuse Melania-tour en belandt ook bij haar advocaat, die er alles aan doet om Melania's auteursrechten te beschermen. Ze probeert Jim Jefferies uit te leggen dat er ook grenzen zijn aan zijn vrijheid van meningsuiting, maar daar wil de uitgesproken komiek niets van weten. "Zoals ik van Donald Trump heb geleerd: regels zijn voor losers!"

Lees verder