Afscheid nemen: Stan Lee duikt nog op in meerdere superheldenfilms

Door Redactie
Afscheid nemen: Stan Lee duikt nog op in meerdere superheldenfilms

Marvel-eindbaas en comic book-legende Stan Lee is gisteren op 95-jarige leeftijd overleden. Hij speelde altijd een mini-rolletje in elke Marvel-superheldenfilm, maar hoeveel Stan Lee-cameo's staan ons nog te wachten?Avengers, X-Men en de oude Spider-Man-films hebben één ding gemeen: Stan Lee. Hoewel de Marvel-superhelden bij verschillende filmstudio's zitten (Sony, Disney en FOX), dook hun geestelijk vader altijd wel op voor een inspirerende of hilarische cameo.

Vooruit filmen

Mede door zijn hoogbejaarde leeftijd vlogen de makers 'm in voor meerdere films tegelijk. Zo filmde hij zijn cameo's in één keer. Dus Venom is zeker niet zijn laatste Marvel-cameo, kunnen we met zekerheid zeggen.

MCU

Volgens Screenrant duikt Stan The Man sowieso op in Avengers 4. Ook is een Captain Marvel-cameo zo goed als zeker. Die andere MCU-film die eraan komt, Spider-Man: Far From Home, is momenteel nog aan het filmen. Of Lee hier al een cameo voor opnam, is niet bekend.

X-Men

De aankomende X-Men-films van FOX, Dark Phoenix en New Mutants, zijn zo goed als klaar. Wel zijn ze nog bezig met reshoots. Mogelijk kwam Lee dus al een keer langs op de set. Het is nog helaas niet bevestigd.

Spider-Man: Into The Spider-Verse

Deze Spidey-animatiefilm, met een monsterhoeveelheid verschillende Spider-Men, komt nog dit jaar uit en hier lijkt de Stan Lee-cameo ook vrij zeker. Het gaat tenslotte om een voice-over en die zijn natuurlijk makkelijker op te nemen. We beginnen alvast met duimen!

Spider-Man: Into The Spider-Verse draait vanaf 20 december in de bioscoop.