Elise Schaap en Carlo Boszhard, De Casting Kantine

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Elise Schaap en Carlo Boszhard, De Casting Kantine

Gemist: fantastische imitatie van Robert ten Brink en Doutzen bij Jinek

|
|

Laatste update:

Meesterimitators Carlo Boszhard en Elise Schaap zaten bij Jinek aan tafel om te praten over De Casting Kantine, een eenmalige talentenjacht waarin ze op zoek gaan naar nieuw imitatietalent. We krijgen een sneak-preview te zien en zijn meteen verkocht, Robert ten Brink en Doutzen zijn spot on.

Ricardo Ras is een van de deelnemers van het programma. “Ik heb natuurlijk alles gelezen, jij hebt een vriend in Guatamala. Tsja, die hebben we helaas niet gevonden”, vertelt hij à la Robert ten Brink. Bizar, het lijkt net of de All You Need is Love-presentator er echt staat!

Roberts handje

Carlo is ontzettend onder de indruk van deze kandidaat. “Hij doet hier dat mondje, hoe hij daar met dat handje zit, hoe hij de microfoon vasthoudt… Dit is echt fantastisch.”

Doutzen

“Nou, ik zou mijzelf even voorstellen, ik ben Doutzen”, begint de volgende kandidaat. Elise zit te gniffelen, maar Carlo heeft een puntje van kritiek. “Doutzen praat zo met haar kaak, die onderlip kan wel wat meer.” In de herkansing doet ze haar auditie perfect.

Een imitatie van Jinek

Eva Jinek wil het ook even hebben over haar TV Kantine-imitatie van Annick Boer, die de actrice eerder deed. “Dit vind ik zo verschrikkelijk he.” Carlo haakt in: “Annick Boer?” Gelukkig voor de actrice bedoelt ze haar niet. “Nee, het is een eer om nagedaan te worden, dan hoor je erbij.”

Maar de aanwezigheid van Carlo en Elise maakt haar nerveus. “Als ik dan zit te praten met deze serieuze mensen over vaccinaties, dan zie ik jullie kijken. Ik word zo bewust van al mijn irritante eigenschappen.” Blablabla chocoladevla Elise biecht op. “Ja, ik zit wel naar je te kijken, sorry. We kunnen het niet uitzetten.”

De Casting Kantine zie je vanavond om 20:30 uur op RTL4. Een nieuwe TV Kantine volgt daarna, vanaf donderdag 14 januari om 20:30 uur. Jinek is elke doordeweekse avond om 22:00 uur op RTL4 te zien.

Lees verder