Imanuelle Grives

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Imanuelle Grives

Imanuelle Grives reageert op steunbetuigingen: “Ik ben geen held”

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Nadat Eva Jinek de talkshowoorlog wist te winnen, kwam Imanuelle Grives aan het begin van de week langs om haar verhaal te doen. De actrice vertelde openhartig over het drugsdebacle en haar depressieve gevoelens. Daarna werd ze overladen met steunbetuigingen! Grives vindt dat lief, maar ziet zichzelf echter niet als held.

Imanuelle Grives veroordeeld voor drugshandel

Imanuelle Grives maakte begin van de week eindelijk haar comeback in de media. Aan tafel in de talkshow van Eva Jinek ging ze in op haar veroordeling voor drugshandel. Er was zeker kritiek, maar de meeste kijkers reageerden opvallend positief. Wat heet: Grives werd na de uitzending overladen met steunbetuigingen. Ze reageert nu zelf via social media: “Ik vind het lief dat ik zoveel steun en respect heb ontvangen vanuit allerlei hoeken. Een held ben ik niet voor het aanbieden van mijn excuses. Verder was mijn emotionele staat geen excuus!"

Imanuelle Grives vindt zichzelf geen held

Grives waardeert de steun dus enorm, maar benadrukt ook dat ze “geen held” is omdat ze haar excuses heeft aangeboden. Volgens de actrice hoort het er bij dat je je verontschuldigingen aanbiedt wanneer je iets verkeerds hebt gedaan. Ze accepteert daarom ook dat ze is bestraft voor haar fouten.

Lees verder