Ik Vertrek: Aadje, Richard, Margot en Mark

Veronica Superguide logo
Ik Vertrek: Aadje, Richard, Margot en Mark
TV

Ik Vertrek: hilariteit om ‘nieuwe Geer en Goor’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Mark en Margo vertrokken in 2011 naar Slowakije omdat een naturistencamping te beginnen. Aadje en Richard ruilden Nederland in 2020 in voor Spanje, om daar een bed en breakfast te starten. In Ik Vertrek: Even Weg ruilden de twee stellen van accommodatie… Luxepaard Aadje had het tóch een beetje lastig met het gebrek aan luxe!

Het geklaag van Aadje was meteen legendarisch en werkte volop op de lachspieren! Tja, het is éven wennen als je vanuit je luxe huis in Spanje op een Slowaakse camping gedropt wordt. Daar waren Richard en Aadje juist níet naar op zoek!

Gieren om Ik Vertrek

Aadje en Richard dachten dat ze naar een naturistencamping gingen, maar inmiddels was het een normale camping geworden. Jammer, want de heren hadden zich juist zo goed voorbereid!

Richard en Aadje maakten zich zó populair dat kijkers al riepen om een eigen real-life soap voor het duo. Nu Geer en Goor never nooit meer bij elkaar komen, is de wereld misschien wel toe aan een grappig stel professionele zeikerds. Het is wel een risico want tegenover elke Martien Meiland staat een drama als De Scheetjes

Je ziet Ik Vertrek: Even Weg elke zaterdag op NPO1, vanaf 22:30 uur.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder