Ik Hou Van Holland komt 7 september terug

Veronica Superguide logo
Ik Hou Van Holland komt 7 september terug

Ik Hou Van Holland komt 7 september terug

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het heeft maar liefst 3 jaar geduurd, maar Ik Hou Van Holland keert op 7 september terug op televisie. Het spelprogramma wat zichzelf neerzet als 'oer-Hollands' (tulpendecor) is vanaf die datum elke zaterdagavond te zien om 20:00 uur op SBS6.

Oude bekenden

Veel spelletjes die vaste kijkers zullen kennen komen terug, zoals Geen ja, geen nee, Raad het lied en het Verjaardagsspel. Daarnaast hebben Linda de Mol, Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis een nieuw spel om plezier mee te maken: het Beeldrijmspel. De kandidaten krijgen bij dat spel een bewerkte foto van een BN'er voor hun neus en moeten daar op rijmen. Wat precies het idee is, dat merken we in september wel als Ik Hou Van Hollandweer begint. 

(Kijkcijfer)feestje

Ik hou van Holland is een van de programma's die Linda meeneemt van RTL 4 naar SBS6. Het was het paradepaardje van de commerciële zender. In 2009 kreeg het programma Ik hou van Holland de Beeld en Geluid Award voor beste amusementspshow. In 2010 was het bijna raak, toen werd het programma genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring.  maar met 25% van de stemmen werden ze derde. 

Lees verder