Rutger van Barneveld en René le Blanc

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rutger van Barneveld en René le Blanc

Uitspraken René le Blanc vallen niet goed bij Rutger van Barneveld

|
|

Laatste update:

Volkszangers Rutger van Barneveld en René Le Blanc uit SBS6-realityserie Ik Geloof In Mij gaan way back. Ze werkten al eens samen ver voordat ze op tv kwamen, maar nu lijken er toch wat scheurtjes te komen in hun relatie. Reality-tv maakt meer kapot dan je lief is!

Nou, hopelijk wordt de spreekwoordelijke soep niet zo heet gegeten, maar toch: René maakte zich niet geliefd door bijzondere uitspraken die 'ie laatst deed. "Ik Geloof In Mij werd al de René le Blanc-show genoemd", zei René laatst bij Radio 10, toen 'ie het had over zijn eigen reallife-soap, die overigens niet meer doorgaat.

Rutger niet blij met uitspraken René

Dit viel niet zo lekker bij Rutger, die in een eerder interview met Veronica Superguide juist zijn waardering uitsprak voor René en diens fame. "Dat is jammer, want je bent dit avontuur als vriendengroep begonnen. We zijn allemaal evenveel waard", aldus Rutger in de nieuwe editie van weekblad Story. Het voelde allemaal niet zo lekker voor de zanger. "Alsof we niet zo veel voorstelden en hij een flinke carrière heeft. Zo kwam het over."

'Alsof wij niets voorstellen'

Binnenkort begint seizoen drie van Ik Geloof In Mij.  Dus eh... lekkere timing, deze beginnende fittie. "Het is een domper voor seizoen drie. Ik ben er geen voorstander van om zoiets voor de camera uit te spreken." Trouwens: René is het inmiddels wel gewend dat mensen hem een tikkie uit de hoogte vinden, al houdt hij zelf vol dat 'ie echt niet arrogant is.

Het nieuwe, ongetwijfeld juicy seizoen van Ik Geloof In Mij gaat op zaterdag 14 augustus van start op SBS6.

Lees verder