Igmar Felicia, ongeluk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Igmar Felicia, ongeluk

Radio-dj Igmar Felicia betrokken bij ongeluk: 'Ik voelde me zo schuldig'

|
|

Laatste update:

Igmar Felicia is op Hemelvaartsdag betrokken geraakt bij een ernstig ongeluk. De Radio 538-dj wilde er in eerste instantie niets over plaatsen op social media, maar heeft dit op aanraden van het slachtoffer toch gedaan.

De dj legt uit wat er precies is gebeurd die dag. "Met Hemelvaart heb ik een dagje een scooter gehuurd om het lekkere weer te vieren. Op de terugweg gaat het fout bij het inhalen van twee fietsers", zo schrijft de ex van Fien Vermeulen bij zijn foto op Instagram. "Ik zie een tegenliggende fietser aankomen, maar het blijkt een elektrische fiets te zijn die dus twee keer sneller aankomt dan ik had gedacht. Een inschattingsfout met een frontale botsing tot gevolg."

Ambulance

Het was dan ook voor beide partijen een traumatische ervaring. "De schrik in de ogen van de fietsster vlak voor de aanrijding, de klap, het geschreeuw. Ik voelde me zo schuldig dat ik eigenlijk alleen maar bezig kon zijn met de toestand van de vrouw (Tineke) die ik aanreed." Uiteindelijk werden de twee allebei meegenomen met de ambulance. "Tineke heeft gebroken ribben, een gekneusde nier en een scheurtje in haar lever. Ze moet zelfs op de IC blijven, ik houd het bijna niet meer van schuldgevoel en medeleven. Zelf had ik een diepe wond op mijn knie en moest ik gehecht worden. Er zitten namelijk botsplinters van mijn knieschijf in de wond."

Doe mee: Superguide pubquiz!

Lees verder