Idris Elba

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Idris Elba
NPOHollywood

Idris Elba’s Fight School ook in Nederland te zien

|
|

Laatste update:

Heel goed nieuws voor alle Idris Elba-fans: Idris Elba's Fight School, een soort Dream School-achtig programma, is binnenkort ook in Nederland te zien.

Omroep ZWART

Het feelgoodprogramma is de eerste aankoop van Omroep ZWART sinds de toetreding tot het publieke omroepbestel op 1 januari 2022. Benadeelde jongeren proberen in het programma hun leven te beteren onder leiding van de Britse baas en wie weet ook de nieuwe James Bond. Eind deze maand barst het boksen met Idris los.

Idris Elba als mentor

Idris geeft de acht jongeren bokstrainingen. Zij hebben allemaal hun eigen verhaal, uitdagingen en doelen. Met behulp van coaches en mentoren trainen de kandidaten twee keer per dag, zes dagen in de week. In vijf maanden trainen ze naar een gevecht in de boksring toe. Daarnaast werken ze aan discipline, ambitie en nieuwe levensvaardigheden. Tussendoor is Idris een soort mentorfiguur voor de jongeren. Wees trouwens voorzichtig met googelen: de serie is in Engeland al in zijn geheel te zien, dus pas op voor spoilers!

"Sometimes the greatest fight is with yourself", zegt Idris heel wijselijk in de trailer voor zijn Fight School. "Just because you got knocked down, doesn't mean you gotta stay down." Preach!

Idris Elba's Fight School is vanaf 29 augustus iedere maandag om 20.30 te zien op NPO 3.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder