Idris Elba maakt kickbocksdebuut in nieuwe Discovery-serie

Veronica Superguide logo
Idris Elba maakt kickbocksdebuut in nieuwe Discovery-serie

Idris Elba maakt kickbocksdebuut in nieuwe Discovery-serie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Idris Elba is een van de stoerste acteurs van Hollywood. Maar is hij ook zo stoer buiten de set om? In de serie Idris Elba: Fighter stelt hij zich ten doel om in twaalf maanden een professionele kickbokser te worden.

Bikkelhard

De ster uit Luther en The Jungle Book reist in Idris Elba: Fighter de wereld over om te werken met de beste trainers en oud-kampioenen en te trainen volgens een bikkelhard regime. Elba moet een enorm doorzettingsvermogen hebben om door te gaan. Met deze bijna onmogelijke uitdaging wil de acteur laten zien dat iedereen alles kan bereiken als hij er echt voor gaat.

Vastberaden

Elba heeft altijd de droom gehad om een kickbokser te worden. Hij deed het in zijn twintiger jaren al om fit te blijven, maar hij is nooit de ring in gegaan voor een echte wedstrijd. Toen de jaren gingen tellen, bedacht hij dat het nu of nooit was. Kieran Keddle, zijn hoofdcoach en drievoudig Muay Thai-kampioen, is onder de indruk Elba’s mentale weerbaarheid: “Vastberadenheid, toewijding en doorzettingsvermogen zijn z’n grootste kwaliteiten.” In de slotaflevering wacht een spectaculaire finale: Elba’s eerste echt professionele kickbokswedstrijd!

Idris Elba: Fighter is vanaf zondag 5 maart om 21:00 uur te zien bij Discovery.

Lees verder