Idris Elba krijgt datingadvies van kleine kinderen

Veronica Superguide logo
Idris Elba krijgt datingadvies van kleine kinderen

Idris Elba krijgt datingadvies van kleine kinderen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Idris Elba die je uitnodigt om zijn Valentijn te zijn? Daar hoeven wij niet lang over na te denken: ja, natuurlijk! Maar hij gaat niet op date zonder advies van een stel bijdehante, Britse kinderen.

Vrijgezel met Valentijn

De 44-jarige acteur zou na een relatie van twee jaar weer vrijgezel zijn. Niet dat we denken dat we kans maken - hij zou al gespot zijn met Naomi Campbell - maar fantaseren over een date met de Britse acteur kan ook leuk zijn. Zeker nadat we in dit filmpje zagen hoe schattig hij met het advies van de kids omgaat. 

De mond gesnoerd

“Je neemt een meisje mee naar een plek die ze leuk vindt, betaalt voor alles en bent het eens met alles wat ze zegt.” Dat is klare taal. Idris wil er iets tegen inbrengen, maar wordt de mond gesnoerd. “Het gaat niet om jou, het gaat om het meisje.” En zo gaat het de rest van de video verder. 

Idris Elba

Elba is bekend van zijn rollen in Pacific Rim en Prometheus en stond een tijdje op het verlanglijstje om de nieuwe James Bond te worden, wat hij zelf afdeed als zwaar gerucht. Op de planning staan de Stephen King-verfilming The Dark Tower, Thor: Ragnarök en The Mountain Between Us. 

Lees verder