Idris Elba gaat los in nieuwe trailer The Dark Tower

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Idris Elba gaat los in nieuwe trailer The Dark Tower

Idris Elba gaat los in nieuwe trailer The Dark Tower

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

The Dark Tower, een duistere combinatie van actie, fantasy en horror, is een van de meest ambitieuze Stephen King-verfilmingen. Deze nieuwe trailer geeft ons alvast een voorproefje van wat we kunnen verwachten!

Sfeer

Toegegeven: de trailer is nieuw, maar fans die de eerste promo hebben gezien zal het allemaal bekend voorkomen. Deze tv-spot bestaat namelijk vooral uit beelden die we al zagen in de eerste trailer. Maar er zijn genoeg nieuwe shots uit de film aan toegevoegd om het de moeite waard te maken. Belangrijker is natuurlijk dat we een voorproefje krijgen van de sfeer en de setting waarin The Dark Tower zich afspeelt.

Episch

The Dark Tower is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Stephen King. De schrijver liet zich naar eigen zeggen inspireren door zowel The Lord of the Rings als de westerns met Clint Eastwood. Het resultaat is een episch fantasyverhaal, waarin ook western- en horrorelementen in zijn verweven. De hoofdrollen in de boekverfilming zijn weggelegd voor Idris Elba als The Gunslinger en Matthew McConaughey als Man in Black.

The Dark Tower draait vanaf 24 augustus in de bioscopen.

Lees verder