Idris Elba in Hobbs and Shaw

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Idris Elba in Hobbs and Shaw

Idris Elba deelt update over zijn besmetting met het coronavirus

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Idris Elba komt met een update over zijn gezondheid. We vertelden jullie laatst immers dat de Suicide Squad-acteur positief was getest op het coronavirus… Elba geeft aan nog steeds in quarantaine te zitten, maar zich gelukkig goed te voelen!

Idris Elba positief getest op coronavirus

Idris Elba maakte laatst wereldkundig besmet te zijn geraakt met het coronavirus. Elba gaf aan dat hij geen symptomen had, maar in contact was gekomen met een andere persoon die positief was getest. Zodoende besloot hij zichzelf ook vrijwillig in quarantaine te plaatsen in afwachting van de uitslag van zijn eigen test, die uiteindelijk zou bevestigen dat hij het coronavirus had opgelopen...

Idris Elba voelt zich oké; nog wel in quarantaine

Vandaag komen we met een update! Idris Elba heeft namelijk via Twitter laten weten dat hij nog steeds in quarantaine zit, samen met zijn vrouw Sabrina Dhowre. De twee voelen zich echter goed. Hoewel het om een korte update gaat, zijn we toch blij om te vernemen dat de acteur het virus blijkbaar goed de baas kan!

Laten we hopen dat (meer!) goed nieuws over andere sterren als Youp van ’t Hek, Daniel Dae Kim, Tom Hanks en Kristofer Hivju snel volgt.

Lees verder