iCarly-acteur Jerry Trainor, Spencer Shay

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
iCarly-acteur Jerry Trainor, Spencer Shay

‘Spencer’ uit iCarly: ‘De reboot krijgt seksuele situaties’

|
|

Laatste update:

5, 4, 3, 2 … iCarly gaat van een grappige kindershow naar een euh… wel heel spannende serie. De langverwachte reboot krijgt een likje verf en wordt een stuk volwassener dan het origineel.

Dat vertelt ‘Spencer’-acteur Jerry Trainor. “Het wordt natuurlijk niet super ruig, maar ja, er komen seksuele situaties”, laat hij weten aan entertainmentwebsite Page Six. “Iedereen werd al opgewonden toen ik ‘damn it’ zei in de trailer, maar zo is het leven. We zijn nu volwassenen.

Ben je benieuwd naar de looks van alle acteurs? Check hier hoe de cast er nu uit ziet.

Hetzelfde universum

Nathan Kress, die nerdy Freddie Benson speelde, vindt ook dat de show geëvolueerd is. “Dit is een volwassen serie en het is niet specifiek voor kinderen. De kids die toen naar iCarly keken zijn nu zo’n tien jaar ouder, dus we wilden dat zij een volwassen programma konden kijken in hetzelfde universum.

Jennette McCurdy

De Nickelodeon-serie was een groot succes met webserie-sterren Carly (Miranda Cosgrove) en Sam (Jennette McCurdy). iCarly zou natuurlijk niks zijn zonder Carly – wordt het dan iFreddie? – maar Sam is sowieso niet van de partij. Jennette liet in een interview weten dat ze zich schaamde voor haar acteercarrière en rollen die ze in het verleden op zich nam. Dat wordt dus geen botersok in de revival…

De iCarly-reboot is vanaf 17 juni te zien op Paramount+.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder