Miss Montreal en Snelle in I Want Your Voice

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Miss Montreal en Snelle in I Want Your Voice
TV

I Want Your Song maakt indruk: nieuwe hit?

|
|

Laatste update:

Een talentenjacht die écht om de liedjes draait? Kijkers vonden het nieuwe I Want Your Song een verfrissend idee!

We gaan er vaak van uit dat zangers en zangeressen hun eigen liedjes schrijven, maar vaak is het tóch iemand die de muziek componeert en teksten schrijft. In I Want Your Song komen de mensen op de achtergrond op de vóórgrond te staan. Onder leiding van Snelle probeerden jonge songwriters hun creaties aan zangeres Miss Montreal te slijten. Zat er een nieuwe hit tussen voor Sanne Hans?

Nieuwe vervanger van The Voice?

Kijkers waren aangenaam verrast door het nieuwe programma. De muziek stond centraal en omdat de liedjesschrijvers onbekend waren, kreeg iedereen een eerlijke kans bij de luisteraars. Na het debacle bij The Voice of Holland is iedereen wel even toe aan iets anders. I Want Your Song zóu het wel eens kunnen zijn, als we naar de reacties kijken.

De winnende songwriter van de avond was Amanda: Miss Montreal heeft haar liedje Noem een Dag inmiddels opgenomen.

In de volgende aflevering staat Gerard Joling centraal. We zijn benieuwd wat de songwriters voor hém bedacht hebben. Gerard Joling werkte recent trouwens ook samen met The Glamrocks, die recent het podium (en bijna een eigen heup) afbraken bij Humberto.

Je ziet I Want Your Song elke vrijdag op SBS6, vanaf 20:30 uur.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder