I'm Dying Up Here: niet voor tere kinderoortjes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
I'm Dying Up Here: niet voor tere kinderoortjes

I'm Dying Up Here: niet voor tere kinderoortjes

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Een nieuwe serie over de comedyscene die sterren als David Letterman, Jay Leno en Richard Pryor heeft voortgebracht, en wij hebben de trailer.

I'm Dying Up Here

De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van William Knoedelseder en heeft niemand minder dan Jim Carrey aangetrokken als een van de executive producers. De cast bevat naast bekende gezichten (Clark Duke, Michael Angarano) en gaststerren (Alfred Molina, Robert Forster) ook een Oscarwinnaar: Melissa Leo (The Fighter, beste vrouwelijke bijrol).

NSFW

Het leven van een beginnende stand-upcomedian gaat niet altijd over rozen, en dat laat deze trailer meteen goed zien. Het doet vanwege de periodesetting bijna automatisch denken aan de HBO-serie Vinyl, al zullen ze bij SHOWTIME hopen dat I'm Dying Up Here een meer aanhoudende hype gaat veroorzaken.

Kleine waarschuwing, zeker als je niet zo bekend bent met stand-upcomedy: er wordt nogal eens gescholden op (en naast) het podium, dus hou deze trailer vooral weg van je jonge kinderen. De serie gaat op 4 juni in première op SHOWTIME en we zijn zeer benieuwd of we er daarna ook snel in Nederland van mogen genieten!

Lees verder